• Primele kit-uri de ventilare mecanică a pacienților infectați cu COVID-19, achiziționate de Grupul Digi pentru spitalele din linia întâi, au fost livrate acestora în perioada 22 – 25.05.2020. Următoarele tranșe vor fi livrate pe măsură ce sosesc de la furnizori.
  • Beneficiarii sunt pacienții spitalelor din București, Brașov, Constanța, Craiova, Oradea și Timișoara
  • În cadrul aceleiași acțiuni de solidaritate cu sistemul de sănătate, mai multe unități spitalicești din Capitală vor primi, în zilele următoare, paturi ATI și ecografe performante

Suplimentar, pentru a susține efortul autorităților de creștere a capacității de testare COVID-19 în România, la sfârșitul lunii aprilie, Grupul Digi | RCS & RDS a finalizat achiziționarea echipamentelor de extracție ARN și RT-PCR (inclusiv accesoriile) și 2.000 de kit-uri de testare pentru două laboratoare, în valoare totală de 600.000 lei. Un laborator și 500 de teste au fost donate Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, iar cel de-al doilea laborator și 1.500 de teste fac obiectul unui parteneriat cu Centrul de Diagnostic și Tratament ProVita din București, urmând a fi folosite conform nevoilor Ministerului Sănătății.

Despre Grupul Digi | RCS & RDS

Digi | RCS & RDS este filiala din România a Digi Communications NV, operator european de top în domeniul comunicațiilor electronice, cu operațiuni pe patru piețe – România, Ungaria, Spania și Italia. Pe parcursul celor aproape 27 de ani de existență, Digi a investit continuu în cele mai revoluționare tehnologii, ajungând să dețină, în prezent, o rețea de fibră optică extinsă care deservește milioane de clienți. 

 

Digi a adus pe piață servicii de comunicații electronice convergente la cele mai competitive prețuri. În timp, acest avantaj competitiv s-a transformat într-un beneficiu pentru milioane de clienți care au dobândit un acces mai rapid și mai avantajos la servicii de calitate superioară, atât în domeniul comunicațiilor fixe, cât și al celor mobile. În România, Digi | RCS&RDS este cel mai mare angajator din domeniul antreprenorial local, cu aproximativ 13.000 angajați.

 

Grupul Digi pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi 24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, Pro FM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here