Axis Communications, Milestone Systems și OPTEX, lideri globali în echipamente video de rețea, sisteme de management video IP (VMS) și soluții de detecție, vor participa vineri, 15 noiembrie 2019, la Ziua Securității și la Gala OSPA, unde vor prezenta și explica conceptul de soluții inteligente integrate, beneficiile pe care le oferă o abordare integrată, precum și modul în care răspunde aceasta provocărilor actuale și viitoare din domeniul securității.

Securizarea perimetrelor și, odată cu ele, a bunurilor și persoanelor găzduite de acestea, nu reprezintă o preocupare nouă pentru societate, dar se observă un interes în creștere pentru soluții și sisteme de securitate. Această tendință arată că tot mai multe organizații înțeleg atât riscurile cu care se confruntă, cât și nevoia de a le combate într-un mod cât mai eficient. Ideea de eficiență își schimbă însă înțelesul odată cu trecerea timpului și cu progresul tehnologic. Iar, în paralel, nu trebuie neglijată nici evoluția provocărilor din domeniul securității care devin tot mai complexe și, prin urmare, soluțiile necesare sunt tot mai inteligente. Acest lucru se traduce prin proiectarea, instalarea și utilizarea unor sisteme integrate avansate, bazate pe echipamente și soluții ce încorporează tehnologii moderne. Importanța unor astfel de sisteme va fi explicată de trei companii de top din domeniul securității – Axis Communications, Milestone Systems și OPTEX – care vor participa la Ziua Securității Private și la Gala OSPA care are loc anul acesta pe data de 15 noiembrie la Hotel JW Marriott Bucharest.

Sub deviza “For a smarter, safer world”, Axis Communications produce soluții și echipamente video de rețea la un nivel tehnologic avansat, continuând să inoveze de la lansarea primei camere video de rețea din lume și până astăzi. La ora actuală, compania oferă un portofoliu complet de camere de supraveghere video, pentru toate scenariile de utilizare și pentru toate bugetele, care se remarcă prin calitatea excelentă a imaginilor și prin flexibilitatea de top. Aceste caracteristici se datorează în bună parte dezvoltării și implementării unor tehnologii avansate, precum Lightfinder pentru sensibilitate sporită la lumină, Forensic WDR pentru nivel ridicat de detalii în scene cu iluminat complex, OptimizedIR pentru monitorizarea mediilor întunecate sau Zipstream pentru optimizarea lățimii de bandă și a spațiului de stocare utilizat. În plus, Axis a acordat o importanța deosebită soluțiilor de analiză video pe platforma ACAP (AXIS Camera Application Platform), care pot rula la nivelul echipamentelor video simplificând în acest mod atât procesarea la nivelul serverelor, oferind scalabilitate ridicată, cât și optimizarea transmisiei de date.

Milestone Systems se ghidează după principiul “Make the world see”, iar rezultatul este cea mai bună platformă de management video (VMS) disponibilă la ora actuală. Dezvoltată ca platformă deschisă, XProtect se remarcă prin nivelul ridicat de flexibilitate oferit. Aceasta asigură cel mai extins suport pentru echipamente din industrie, ridicându-se la peste 8000 de tipuri de camere și alte dispozitive. Iar lista se extinde continuu, întrucât dezvoltatorul pune la dispoziția partenerilor săi un SDK (Software Development Kit) pentru integrarea de noi soluții. Mai mult decât atât, XProtect se dezvoltă continuu, prin actualizări și funcții noi, create în funcție de cerințele și necesitățile utilizatorilor. Din aceste motive, platforma Milestone XProtect este folosită la ora actuală în peste 150000 de instalări în întreaga lume.

“Sensing Innovation” este sloganul OPTEX care arată dedicarea cu care compania creează și propune spre integrare cele mai avansate soluții de detecție de pe piață, cu cele mai înalte certificări din domeniu. Cu o ofertă bogată de senzori pentru detecția la intruziune, OPTEX produce modelele potrivite pentru orice tip de utilizator – de la locuințe și cartiere rezidențiale, până la centre comerciale și spații industriale – atât pentru interior, cât și pentru exterior. Indiferent că este vorba despre modele cu tehnologie PIR, AIR sau LASER, acestea se remarcă prin precizia foarte bună, prin flexibilitatea în instalare și configurare și prin soluțiile de protecție implementate împotriva sabotajului. Printre principalele avantaje pe care le aduce instalarea soluțiilor OPTEX este scăderea semnificativă a frecvenței alarmelor false, ceea ce pe termen lung poate reduce semnificativ costurile de operare și eficientiza întregul proces de asigurare a securității obiectivelor.

Pe lângă soluțiile performante pe care le oferă, Axis Communications, Milestone Systems și OPTEX au în comun și relația strânsă pe care au derulează alături de canalul de parteneri: integratori, dezvoltatori, precum și distribuitori, prin intermediul cărora se implică în creșterea nivelului de conștientizare a riscurilor și provocărilor existente în societatea actuală și pun la dispoziție o bază largă de cunoștințe. De asemenea, toate cele trei companii susțin proiectarea unor sisteme de securitate integrate, bazate pe tehnologii inteligente, care asigură mai multe niveluri de protecție. Prin urmare, Axis Communications, Milestone Systems și OPTEX au decis să participe împreună la Ziua Securității Private și la Gala OSPA, pentru a prezenta soluții inteligente integrate – “Integrated Intelligent Solutions”, concept care stă la baza soluțiilor inteligente construite de cele trei branduri cu rezonanță.

Ziua Securității Private este un eveniment dedicat tuturor celor care lucrează în acest sector deosebit de complex, cu implicații majore din perspectivă economică și socială. Conferința include trei evenimente relevante pentru industria securității private din România și de mare interes pentru publicul larg. Gala OSPA (Outstanding Performance Awards) este un eveniment internațional cu rol în recunoașterea profesioniștilor din domeniul securității private, prin decernarea trofeelor de excelență în acest domeniu al securității, ce va avea loc în seara zilei de 15 noiembrie. În cadrul conferinței, Axis Communications, Milestone Systems și OPTEX vă invită la standul comun extins (standurile 14 și 15), precum și la panelurile din cadrul conferinței unde vor susține punctul de vedere al companiilor de renume internațional pe teme de actualitate din piața securității private din România.

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiți la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir și wireless, cât și senzori specializați cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare și până acum, OPTEX și-a construit reputația la nivel mondial de producător de produse și tehnologii inovative și de calitate. Mai multe detalii despre produsele OPTEX la: http://www.optex-europe.com/products/.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, oferind tehnologie care ajută lumea să implementeze soluții de siguranță, să asigure protecție bunurilor și să îmbunătățească eficiența afacerilor. Milestone Systems a adunat în jurul platformei sale deschise o comunitate ce stimulează colaborarea și inovația în domeniul dezvoltării și utilizării de tehnologie video cu conectare în rețea, cu soluții fiabile și scalabile, a căror eficiență este demonstrată de cele peste 150 000 instalări la nivel mondial. Fondată în 1998, Milestone este acum o companie care operează independent în cadrul Grupului Canon. Pentru mai multe informații, vizitați: www.milestonesys.com.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/ sau Axis Communications YoutubeChannel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here