AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) va organiza joi, 10 octombrie 2019, o nouă sesiune de atestare și reatestare națională a firmelor de consultanță și PFA membre care prestează servicii de consultanță în management conform cod CAEN 7022.

 

Procedura de atestare națională AMCOR este disponibilă online pe website-ul Asociației: http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html

 

Termene depunere și susținere atestare/reatestare națională:

 

Până pe 9 septembrie 2019: Confirmarea participării la sesiune. După confirmarea participării vi se va emite factura proformă în valoare de 100 euro/firmă aferentă participării la sesiune. Firmele care au achitat anterior taxa, dar nu au putut participa la sesiune, nu vor achita taxa din nou, ci vor transmite numai confirmarea lor de participare.

 

20 septembrie 2019: Trimiterea dosarului de atestare națională în format electronic pe adresa de e-mail [email protected]

 

4 octombrie 2019: Trimiterea completărilor solicitate de comisie (dacă este cazul)

 

10 octombrie 2019: Interviul cu membrii comisiei de atestare națională

Participanții sunt rugați ca la sesiune să aducă dosarul printat și semnat. Firmele și PFA care participă la reatestare pot susține interviul prin Skype. În acest caz, dosarul în original se va trimite prin curier la sediul AMCOR cu cel puțin 2 zile înainte de data interviului.

 

Interviul de pe data de 10 octombrie 2019 va avea loc la sediul AMCOR: str. Avram Iancu, nr. 22, et. 1, sector 2, București. 

 

Diploma de atestare națională are o valabilitate de 3 ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here