2019 are o semnificație deosebită pentru noi. Sărbătorim 10 ani de la primul eveniment marca CPI dedicat sprijinirii breslei imobiliare cu informații de calitate, noutăți și soluții pentru îmbunătățirea performanțelor în afaceri, dar și facilitării conexiunilor între profesioniștii care activează în acest domeniu, fie ei agenți imobiliari sau dezvoltatori. Am ales să marcăm acest moment alături de voi și ne-am bucurat să vă avem alături la conferința CPI Național din luna martie pentru a celebra așa cum se cuvine frumoasa comunitate pe care am reușit să o construim în tot acest timp. Dar nu ne-am oprit aici. Așa cum v-am obișnuit, am pornit într-un turneu prin principalele orașe ale țării cu seria CPI Regional 2019, iar până acum am făcut deja trei opriri. În total, 350 de jucători activi pe piața de real estate s-au reunit la aceste întâlniri.

Am dat startul seriei CPI Regional 2019, pe 21 mai, la Brașov. Circa 120 de agenți imobiliari și reprezentanți ai dezvoltatorilor activi pe plan local au fost prezenți la acest eveniment. Am introdus, în premieră, un nou concept la CPI Brașov, pe care l-am numit World Cafe, pentru a ne asigura că anul acesta componenta aplicată a acestor întâlniri este mai accentuată ca niciodată. Sesiunea, dedicată agențiilor, a fost privită cu entuziasm de participanți încă din primul moment și nu am ezitat să o integrăm complet în agenda tuturor evenimentelor CPI din acest an.

Au urmat și alte surprize, dar și un panel de dezbateri dedicali lidelor locali, moderat de Adrian Erimescu (CEO Imobiliare.ro), la care au luat parte Răzvan Calița (Coldwell Banker Alpin), Cristina Țîrea (Maurer Imobiliare Brașov), Alexandru Muntean (iAdvise Brașov), Romina Dovleac (Wallberg Brașov) și Mihai Banu (MBM House).

 

O analiză a pieței rezidențiale a fost prezentată, totodată, de Dorel Niță, Head of Data&Research Imobiliare.ro și coordonatorul platformei de real estate intelligence Analize Imobiliare. Participanții la CPI Regional 2019 s-au întâlnit cu el și la edițiile din Sibiu și de la Timișoara. Niță va fi prezent inclusiv la cele patru evenimente pe care le pregătim în toamna acestui an pentru a le oferi jucătorilor din real estate cele mai relevante date asupra evoluției pieței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here