In fiecare an, KFC Romania organizeaza o zi a voluntariatului in cadrul companiei. Astfel, 65 de de angajati au participat anul acesta la o activitate de curatenie la SOS Satele Copiilor Bucuresti.

KFC sustine aceasta organizatie din 2015 prin proiectul „Bucket de bine”, donand cate 1 leu din valoarea fiecarui produs Hot Bucket vandut in restaurante.

Cei 65 de angajati din companie au intreprins o serie de activitati de reamenajare a spatiului, precum tuns iarba din jurul caselor, restaurarea foisorului prin repararea acoperisului, podelei si vopsirea acestuia, curatarea unui loc de joaca. In paralel, pentru copii au fost organizate activitati speciale, precum pictura pe fata si un atelier de pictura, prin care acestia au fost indrumati sa isi personalizeze tricouri.

In fiecare an, KFC Romania deruleaza campania „Bucket de bine” si sustine doua case SOS Satele Copiilor prin donarea unui leu din valoarea fiecarui produs Hot Bucket vandut. In primele 6 luni ale acestui an KFC a donat peste 37.000 de euro catre asociatie.

9 copii din Satul SOS din Bucuresti beneficiaza, in cadrul proiectului, de pregatire scolara adecvata, dar si de activitati extracurriculare, prin care isi descopera si isi dezvolta abilitati si aptitudini importante pentru formarea acestora. Copiilor din cele doua case le sunt asigurate astfel toate cheltuielile necesare pentru alimente, imbracaminte, ingrijiri medicale si activitati educationale si de timp liber.

„Ne uitam cu mare bucurie la lunile ce au trecut din acest an, luni in care i-am avut alaturi atat financiar, cat si sufleteste pe partenerii nostri dragi, KFC Romania. Cei 9 copii din cele 2 case SOS sprijinite de KFC copilaresc, zambesc si isi petrec timp frumos cu Mamele SOS. Rezultatele bune pe care le au la scoala, prietenia puternica care ii leaga, talentul si ambitia cu care se implica in activitati extrascolare ne bucura si ne motiveaza sa mergem mai departe cu si mai multa energie. De asemenea, implicarea directa a angajatilor KFC Romania este extrem de importanta pentru copii. „Ziua Curateniei” este cel mai recent eveniment organizat in Satul SOS Bucuresti, proiect prin care copiii au avut alaturi oameni cu suflet, implicati, modele la care ei se pot raporta in viitor. Multumim KFC Romania pentru acest parteneriat care a intrat deja in al 4-lea an consecutiv. Este o mare bucurie si onoare pentru SOS Satele Copiilor Romania sa ii crestem mari pe copii, impreuna.”, a declarat Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

„In cadrul parteneriatului cu SOS Satele Copiilor oferim in fiecare an cadrul optim pentru dezvoltarea personala si profesionala a unor copii proveniti din medii defavorizate. Am incercat si de data aceasta sa venim in sprijinul organizatiei, iar satisfactia noastra in urma activitatii de voluntariat este aceea de a vedea pe chipurile copiilor din Sat bucurie si speranta. Educatia este pilonul principal al strategiei de responsabilitate sociala a companiei, iar prin intermediul proiectului oferim tinerilor accesul la educatie si la un mediu decent de viata. Suntem bucurosi ca avem sustinerea unei echipe de voluntari si suntem pregatiti de fiecare data sa demaram noi actiuni alaturi de ei.”, a declarat Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager, Sphera Franchise Group.

Despre Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

In Romania, lantul de restaurante KFC numara 72 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si sase in Italia.

Despre SOS Satele Copiilor Romania
SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children’s Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 25 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau.

Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1.000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in Satele SOS Romania.

Totodata, un numar de 40.000 de persoane au participat la programele de asistenta si indrumare, derulate impreuna cu partenerii de proiecte.

SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti.

Mai multe informatii despre SOS Satele Copiilor Romania puteti gasi si pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here