Cele mai noi tehnologii privind combustibilii alternativi, economia circulara, dezvoltarea durabila si solutiile sustenabile in transport si logistica – iata cateva din temele editiei a 4-a a FORUMULUI GREEN Logistica, organizat joi, 27 septembrie, la Romexpo.

Un eveniment TransLogistica EXPO, 27 Septembrie 2018 | 14.30 -17.30, Romexpo Bucuresti

Ajuns la cea de a 4-a editie, ca si expozitia care-l gazduieste, FORUMUL GREEN LOGISTICA aduce impreuna experti din institutii de reglementare, supply chain, organizatii si companii active in “ inverzirea” industriei si reducerea “amprentei de carbon” intr-o intalnire menita sa conduca la:

 

    – dezvoltarea pietei de combustibili alternativi in transporturi; Instalarea infrastructurii relevante in Romania;
    – gestionarea deseurilor si ambalajelor prin economie circulara;
    – dezvoltarea durabila. Solutii sustenabile in warehousing si intralogistica.

 

La dezbateri sunt invitati peste 120 de speakeri si specialisti, precum si:

 

    – reprezentanti si factori de decizie din Ministerul Mediului, Consiliul interministerial de Coordonare pentru Dezvoltarea Pieței pentru Combustibili Alternativi, asociatii profesionale, primarii si consilii judetene;
    – top management si experti din cele mai importante companii de automotive, transport, logistica, distributie;
    – dezvoltatori de parcuri si centre logistice green, producatori de combustibil alternativ;
    – dezvoltatori  software de eficientizare rute/consumuri/stocuri.

 

O interventie importanta va avea si Camera de Comert si Industrie Romano – Germana AHK, puternic implicata in promovarea proiectelor si solutiilor tehnologice  de dezvoltare durabila.

 

La discutii s-au inscris companii precum IVECO Romania, Ford Trucks, Gebruder Weiss, Brilliant Technologies, Plintech si au fost invitati reprezentanti ai Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania – COTAR, Asociatiei Romana de Combustibil Alternativ – ARCA,  Asociatiei  Green Council, Asociatiei Producatorilor de Ambalaje din Romania – APRA, Asociatiei Parcurilor Industriale, Tehnologice, Stiintifice si a Incubatoarelor de Afaceri din Romania – APITSIAR, Asociatiei Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania – ACDBR, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov – ADTPBI, numerosi specialisti, militanti in lupta pentru reducerea “amprentei de carbon” in Romaia si la nivel global.

 

Pentru inscrieri: [email protected]; tel. 0740 198 146

Despre Distinct Image SRL

Distinct Image – expertul imaginii dvs – are o experienta de peste 15 ani in organizarea de expozitii, conferinte si evenimente internationale. Din portofoliu: TransLogistica EXPO, Nutraceutica, Bucharest School Fest, Agrifood Logistica.
TransLogistica EXPO – cea mai mare expozitie de transport, logistica si supply chain din Romania si din sud estul Europei – este organizata sub egida MINISTERULUI TRANSPORTURILOR si se bucura de parteneriate cu asociatii profesionale, camere de comert nationale si bilaterale. Desfasurata in perioada 26-28 septembrie in noul Pavilion B1 din Romexpo, expoztia asteapta peste 100 de companii leader in industriile targetate si peste 8500 de experti si specialisti. Detalii www.translogistica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here