Cel mai nou ansamblu rezidențial din cadrul proiectului imobiliar Building Ștefan Mamaia Nord este amplasat pe malul lacului Siutghiol, în imediata vecinătate a celor mai căutate plaje, cluburi și terase de pe litoralul românesc.

Avantajul de a locui între două ape, Marea Neagră și Lacul Siutghiol, poate fi tradus prin priveliști spectaculoase de la răsărit până la apus, prin libertatea de a practica sporturile nautice preferate chiar la tine acasă sau prin bucuria de a avea plaja în vecinătatea propriului tău cămin.

Imobilul va avea o arhitectură modernă, cu o structura P+11etaje și un număr total de 66 de apartamente ideale pentru escapade de week-end la malul mării sau pentru o locuință permanentă,confortabilă și sigură.

Apartamentele din cadrul noului ansamblu rezidențial Building Stefan Mamaia Nord vor fi predate‘‘la alb‘‘păstrând un standard înalt de calitate în construcții.

Cititi mai departe

 

Peste 3.000 de apartamente, investiții de 170 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar Metropolitan s-a alăturat în calitate de PARTENER evenimentului imobiliar de referință din piața imobiliară – Târgul Național Imobiliar TNI. Expoziția va avea loc în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, iar în cadrul acesteia reprezentanții Metropolitan vor prezenta vizitatorilor toate informațiile despre cele 5 proiecte imobiliare la care mai sunt  locuințe disponibile.

Metropolitan este lider în dezvoltarea proiectelor imobilare din București, construind încă din 2010 mai mult de 3.000 de apartamente. Valoarea totală de piață a proiectelor imobiliare dezvoltate de către Metropolitan se ridică la 170 milioane de euro.

Unul dintre proiectele rezidențiale din portofoliul Metropolitan este situat în zona Titan – Policolor, în imediata vecinătate a staţiei de metrou Nicolae Teclu.

Ansamblul Metropolitan Residence – Policolor se bazează pe crearea unui ambient cât mai destins, liber şi plăcut, unde fiecare să-şi poată petrece timpul liber cât mai confortabil şi relaxat.

Locaţia în care este amplasat face imediata legatură cu zonele comerciale din sectorul 3 şi cu mijloacele de transport în comun.

Cititi mai departe

 

Plaza Residence participă la TNI

Experienţa acumulată şi seria proiectelor de succes precum Exigent One şi Exigent-Two fac din Plaza Residence un real viitor succes. Noul proiect imobiliar iţi oferă toate avantajele unui stil modern de viaţă. Apartamentele sunt potrivite atât pentru o investiţie personală extrem de profitabilă cât şi ca o soluţie pentru toţi oamenii cu spirit tânăr înterprinzător care pe lângă confortul şi liniştea casei lor işi doresc o poziţie strategică care să satisfacă toate exigenţele unei lumi în continuă mişcare.

Ansamblul Plaza Residence beneficiaza de o pozitie privilegiata, lângă Campusul Universitar Politehnica, între stația de metrou Petrache Poenaru și stația de metrou Grozăvesti, aproape de sediul Primariei Capitalei si vis-à-vis de Complexul Studentesc Regie.

Cu acces la una din principalele cai de circulatie ale Municipiului, care traversează centrul orașului de la nord-vest la sud-est, Plaza Residence este avantajat de numeroasele mijloace de transport în comun și de distanțele mici față de centre comerciale mari ale orașului, școli, grădinițe, spitale, clinici și parcuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here