Presedintele IRICE Dr. Anton Caragea si delegatia sa cu Primul Ministru al  Djibouti-E.S.  Abdoulkader Kamil Mohamed   Ambasador Dr. Anton Caragea primeste ORDINUL NATIONAL AL INDEPENDENTEI 27 IUNIE 1977.

Ceremonia de decorare a E.S. Ambasador Anton Caragea a avut loc in Palatul Primului Ministru al Djibouti E.S.  Abdoulkader Kamil Mohamed  si s-a bucurat de  prezenta, intre altii a: Ministrului Culturii al Statului Djibouti: Moumin Hassan Barreh, a Ministrului Delegat pentru Turism si Comert:Hassan Houmed Ibrahim, a Secretarului General al Presedintiei: Mohamed Abdillahi Waïs, a Sefului de Cabinet a Presedintiei:  Mohamed Abdoulkader Ibrahim, a Directorului general al Oficiului National de Turism:  Osman Abdi Mohamed si a delegatiei la nivel inalt a Consiliului pentru Turism ( compusa din Dl.Pavel Avramoiu- Director General, Dl. Mihai Prundianu- Director de Comert, Academician Mircea Constantinescu si Dl. Jacob Fonea-responsabil Departamentul European de investitii).

 

Ceremonia de decorare a avut loc cu ocazia a vizitei oficiale in Republica Djibouti, unde Presedintele Dr. Anton Caragea a avut o intrevedere de lucru cu Presedintele Djibouti: Academician Ismail Omar Guelleh si a fost decorat cu ORDINUL NATIONAL 27 IUNIE 1977 pentru activitatea sa diplomatica.

 

 

Cu ocazia intrevederii Academician Ismail Omar Guelleh a exprimat multumiri oficiale din partea guvernului si poporului din Djibouti pentru vizita pe care Prof. Dr. Anton Caragea si delegatia sa o efectueza in tara din Cornul Africii si pentru intregul sprijin acordat in domeniul diplomatic, turistic si cultural pentru afirmarea statului Djibouti in plan mondial.

 

 

La randul sau Prof. Dr. Anton Caragea a exprimat, in numele delegatiei sosite in Djibouti, intreaga sa gratitudine pentru primirea exceptionala si plina de caldura si pentru organizarea perfecta a sarbatorilor Saptamanii Culturii si Turismului African in Djibouti.

 

 

Djibouti devine nu doar un centru de neocolit pentru marile afaceri, pentru comertul international si pentru instalarea de puncte strategice si baze militare ce ofera securitate pentru intreaga regiune, dar si o zona de cultura, de respect pentru traditie si de o bogatie naturala ce poate fi exploatata in beneficial dezvoltarii turismului a precizat Presedinte Dr. Anton Caragea.

 

 

La finalul intalnirii si la ordinele E.S. Presedintele Republicii Djibouti-Acad. Ismail Omar Guelleh, Primul Ministru al Djibouti E.S.  Abdoulkader Kamil Mohamed i-a inmanat intr-o ceremonie publica ORDINUL NATIONAL 27 IUNIE in grad de comandor E.S. Prof.Dr. Anton Caragea.

 

 

Aceasta recunoastere vine ca rezultat al eforturilor de o viata ale Presedintelui Prof. Dr.  Anton Caragea in dezvoltarea unei diplomatii a secolului XXI,in construirea de punti de cultura si turism intre natiuni, in promovarea democratiei si a libertatii, in apararea pacii in plan mondial, a declarat E.S. Abdoulkader Kamil Mohamed, Primul Ministru al Djibouti.

 

Ceremonia de decorare a avut loc in prezenta Guvernului Djibouti a membrilor Parlamentului si Presedintiei si a fost transmisa in direct la televiziune.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here