Curtea Veche Publishing are plăcerea de a anunța publicarea romanului „Trei cuvinte, cinci minciuni” al lui Michel Stanovici. Un om de afaceri francez de succes, Michel Stanovici a decis să își pună sentimentele pe hârtie într-o carte despre căutarea femeii ideale, deziluzii, dar și maturizare. „Trei cuvinte, cinci minciuni” este un roman al anului 2018 – dinamic, furtunos și aliniat la noile paradigme ale iubirii, un roman care transmite un avertisment răspicat: „Ai grijă de cine te îndrăgostești!”.

 

De câte ori putem risca ignorându-ne instinctul, prima impresie, cel de-al șaselea simț? Toate aceste presentimente, al căror scop este acela de a ne proteja de ceilalți, adesea chiar de noi înșine. După o viață complicată, plină de trădări și dezamăgiri, Raphaël se hotărăște, în sfârșit, să nu mai cedeze ispitei prea ușor. Dar, odată cu hotărârea lui, apare și femeia ideală. O cheamă Anaïs și este, pur și simplu, perfectă. Femeia visurilor lui, despre care, în adâncul sufletului, știa prea bine că nu poate exista. În „Trei cuvinte, cinci miciuni”, Michel Stanovici a încercat să afle cum te „dez-îndrăgostești”, cum îți dai seama că cel de lângă tine nu este persoana care credeai că este.

 

Scrisul, pentru Michel Stanovici, a fost de-a dreptul eliberator, a fost forma de terapie cea mai eficientă după ce iubirea a dispărut. Puterea transformatoare a suferinței emoționale a generat o perioadă de introspecție revelatoare pentru Stanovici. Vestitul socio-psiholog francez Jacques Salomé apreciază că „pe parcursul acestei cărți, autorul ne propune, prin confruntarea cu reflecțiile și reperele sufletești ale personajelor, un mod de a ne pregăti să intrăm într-o anumită maturitate relațională.” Chiar această maturitate răzbate dintre paginile cărții „Trei cuvinte, cinci minciuni”, prin curajul, mai rar întâlnit la un bărbat, de a vorbi deschis, de a pune pe tapet o experiență emoțională neplăcută, dar care a reprezentat un mare pas înainte din punct de vedere al dezvoltării personale.

 

O poveste de dragoste bazată pe întâmplări reale, „Trei cuvinte, cinci minciuni” este cartea care ne confirmă tuturor că jocul cu focul poate lăsa urme adânci; o lectură captivantă ce nu ar trebui să lipsească din mâna nimănui. Romanul este disponibil pe site-ul Curtea Veche Publishing și în librăriile din toată țara la prețul de 30 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here