Între 16 şi 19 mai, liderii industriei de packaging din Europa de Sud-Est se reunesc la Pack Expo 2018, expoziţia dedicată industriei de ambalare şi soluţiilor de ambalare.

Timp de 4 zile, pavilionul B2 din Romexpo-Bucureşti (cel mai mare şi mai nou pavilion din centrul expoziţional, care ocupă 25% din suprafaţa totală) se va transforma într-o mega-scenă dedicată industriei de profil, plină cu echipamente de ambalare pentru producţia de ambalaje, dozare, umplere, marcare şi etichetare, paletizare, logistică, stivuire, tehnologii şi soluţii inovatoare, cercetare, design de ambalaj, precum şi cele mai noi şi inovatoare etichete şi ambalaje din carton, hârtie, plastic, sticlă sau metal şi, nu în ultimul rând, materii prime şi consumabile.

Ţi-am pregătit un regal de evenimente conexe perfecte pentru completarea spectacolului tehnologic:

 

Romanian Packaging Awards, ediţia a II-a, este singurul concurs din ţara noastră dedicat ambalajelor şi etichetelor din România. Dacă eşti designer sau producător de ambalaje şi vrei să atragi atenţia marilor jucători din industria de packaging cu inovaţia ta, te poţi înscrie la concurs până pe 27 aprilie, la una din categoriile: Ambalajul din carton al anului, Ambalajul din carton ondulat pentru retail al anului, Ambalajul din plastic flexibil al anului, Ambalajul din plastic rigid al anului şi Eticheta anului.

Pe 16 mai, în cadrul Pack Expo, vor fi premiate cele mai bune ambalaje şi etichete.

 

Conferinţa Naţională „Deşeurile de ambalaje – Tendinţe şi perspectiveare loc pe 16 mai. Evenimentul organizat de Euroexpo Fairs, revista Infomediu Europa (co-organizator) şi Federaţia Asociaţiilor de Dezvoltare Intercomunitară (FADI), în colaborare cu Ministerul Mediului, te provoacă la o dezbatere pe teme de mediu, cu cele mai arzătoare subiecte ale momentului din domeniul managementului deşeurilor de ambalaje, dar şi al inovaţiilor şi tehnologiilor folosite în producţia de ambalaje şi etichete. Conferinţa va fi susţinută de reprezentanţi oficiali ai acestui sector şi speakeri importanţi din industria de ambalaje.

 

YOUNG CHEF – Concurs de reţete pentru ready meal este un concept nou de eveniment organizat în cadrul Pack Expo, din dorinţa de a promova ambalajele inovatoare prin intermediul produselor gata de consum „ready meal” realizate cu ingeniozitate de tineri bucătari profesionişti din ingrediente proaspete şi de calitate. YOUNG CHEF se desfăşoară pe 18 şi 19 mai în parteneriat cu Grupul Angst SRL si ULMA Packaging Romania. Preşedintele juriului este Chef Sorin Bontea.

Vrei mai multe detalii? Le găseşti pe www.pack-expo.ro

***

Pack Expo, expoziţia de ambalaje şi soluţii de ambalare din Europa de SudEst, este organizată de EUROEXPO Fairs şi ROMEXPO Bucureşti.

Pack Expo a debutat cu indicatori spectaculoşi încă de la prima ediţie (2016): 10.100 mp spaţiu expoziţional, 150 firme expozante şi peste 5000 de vizitatori, din care 9,41% străini din Europa, SUA, America de Nord, Asia şi Canada, cei mai numeroşi specialişti fiind cei din Bulgaria şi Republica Moldova. 

 

 

EXPO SHOP – Future Retail Solutions

Primul eveniment din Romania dedicat industriei de retail

 

În perioada 16 – 19 mai 2018, va avea loc evenimetul tip expo & conference EXPO SHOP – Future Retail Solutions, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.

 

EXPO SHOP va fi locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii şi echipamente pentru retail îşi vor expune cele mai noi soluţii şi inovaţii pentru viitorul în retail, un domeniu aflat într-o continuă mişcare.

Evenimentul EXPO SHOP se adresează, în primul rând, tuturor comercianţilor – marii retaileri, magazinele online, comercianţii tradiţionali independenţi şi distribuitorii – dar se adresează şi producătorilor din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc).

 

În cadrul evenimentului este programată Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions, pe data de 17 mai 2018. Conferința își propune să aducă în prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, soluţii şi echipamente pentru retail, iar pe de altă parte noutăți și trenduri din piața mondială de retail.

 

Un alt punct de atracţie al EXPO SHOP îl constituie FUTURE STORE – un concept ce prezintă magazinul viitorului.

 

Mai multe informaţii despre expoziţie şi evenimentele conexe pot fi găsite pe: www.expo-shop.ro

 

 

 

 

Despre EUROEXPO

 

EUROEXPO Fairs este cea mai mare companie privată din România, specializată în organizarea de târguri, expoziţii şi evenimente speciale. Cu o experienţă de peste 15 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor.
Prin intermediul târgurilor organizate (
Metal Show, Baby Boom Show – ediţiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate, poziţionând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.
Târgurile şi expoziţiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe informative şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.

 

Despre ROMEXPO

 

ROMEXPO S.A. este liderul industriei româneşti de târguri şi expoziţii, care îmbină tradiţia cu experienţa şi calitatea de nivel internaţional, toate în beneficiul expozanţilor şi vizitatorilor specialişti care, an de an, confirmă buna reputaţie a firmei. Compania este recunoscută şi pe plan internaţional, fiind membru cu drepturi depline al Asociaţiei Mondiale a Industriei de Expoziţii – UFI, al Alianţei Târgurilor din Europa Centrală – CEFA, al Uniunii Internaţionale de Raportare a Statisticilor Expoziţiilor – CENTREX şi al Asociaţiei Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here