Ce poti face ca sa ai pielea tanara chiar si la varste mai inaintate?

 

  • Ai putea sa mananci mai sanatos, dar asta nu ajuta prea mult.
  • Ai putea sa faci tratamente naturiste cu masti speciale, complet bio, dar efectele vor fi foarte greu de observat pe termen scurt.
  • Ai putea sa cauti si diverse uleiuri pe care sa le tot intinzi pe piele, dar cu siguranta nici aceasta varianta nu te va ajuta sa ai niste rezultate vizibile.

 

Exista totusi o solutie si se numeste peeling chimic. Desi suna putin S.F. aceasta procedura este relativ simpla fiind un fel de exfoliere superficiala sau profunda, care indeparteaza rapid celulele moarte si stimuleaza regenerarea celulara. Ea poate fi solicitata si de catre femei, si de catre barbati, nu conteaza ce varste au, pielea va deveni mai stralucitoare si mai sanatoasa.

 

Indepartarea controlata in cazul unui peeling chimic se realizeaza doar sub stricta supraveghere a specialistilor in medicina estetica, actiunea substantelor chimice se va observa la nivelul dermului si epidermului. Se stimuleaza celulele din stratul dermal, apar fibre noi de colagen, elastina, de unde si o piele mai ferma si mai elastica in urma aplicarii unui peeling chimic. Rezultatul final va fi un epiderm complet regenerat, alaturi de tesuturi tonifiate, riduri reduse si hiperpigmentari ameliorate. In functie de cat de concentrata e substanta folosita vom avea peeling superficial, mediu, profund, se recomanda aceasta procedura toamna sau primavara, cand expunerea la radiatii UV nu este atat de mare.

 

Asist.Univ.Dr. realizeaza astfel de interventii in cabinetul privat, este doctor in stiinte medicale si specialist in asemenea proceduri medicale, toate detaliile despre peeling sunt explicate in parte pe site si pot fi nuantate si inainte de interventia propriu-zisa. Preturile bune si atmosfera placuta din cabinetul dumneaei, experienta si profesionalismul de care da dovada o recomanda pentru orice procedura medicala din domeniul medicinii estetice precum si a chirurgiei dermatologice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here