Scopul principal al unei lucrări de design interior ar trebui să fie confortul și eleganța. Iar când vine vorba de trenduri pentru 2018, trebuie avute în vedere culorile, mobila, lumina și accesoriile de decor.

design interior

design interior

 Atunci când vine vorba de decorarea pereților în design interior, tapetul reprezintă fără doar și poate trendul anului 2018. Cele mai noi tendințe – imprimarea peisajelor proprii, texturile 3D și printurile mate.  

Mihai Vădan, reprezentant VM Design

Luxul în amenajari de apartament  se traduce prin lucrări de design interior  bine puse la punct. Echipa VM Design  știe cum să facă din orice spațiu de locuit unul relaxant și confortabil.

Culorile în amenajari de apartament

„Albastrul este noul negru” – trendul principal al anului în design interior. L-am văzut venind în forță în toamna lui 2017 și continuă să fie un punct principal de atracție atunci când alegem culorile pentru amenajari de apartament. Fac furori piesele de decor și cuverturile în nuanțe suave de albastru, în combinație cu ultravioletul. De altfel, aceasta a fost aleasă culoarea anului 2018.

Se folosește, de asemenea, rozul strălucitor și rozul pal. Ambele se combină perfect cu nuanțele de gri, negru și alb.

Mobilă de calitate pentru design interior

Atunci când alegem mobila pentru amenajari de apartament, trebuie să fim atenția la calitate, strălucire și naturalețe. Fie ea construită manual sau industrial, mobila trebuie să completeze cum nu se poate mai bine un spațiu. Trebuie să fie perfect finisată și să dea o notă originală spațiului pe care îl decorează.

Este esențial, în design interior, să se aibă în vedere modul în care utilizatorul final va utiliza acest mobilier personalizat.

Luminile au devenit o formă de artă

Sursele de iluminat reprezintă un punct de atracție pentru orice cămin. Într-o lucrare de design interior, luminile nu ar trebui numai să lumineze un spațiu. Ele ar trebui, de asemenea, să dea o notă de unicitate design-ului creat. Din fericire, să alegi luminile unei case reprezintă cea mai sigură și mai ușoară cale de a îmbunătăți imaginea acesteia.

2018 este anul luminii reci în amenajari de apartament, al lămpilor de birou și al candelabrelor. Luminile incandescente sunt din nou la modă și au trecut de la stadiul de obiecte utilitare la o formă de artă.

Tapet și picturi, pentru pereți

Atunci când vine vorba de decorarea pereților în design interior, tapetul reprezintă fără doar și poate trendul anului 2018. Cele mai noi tendințe – imprimarea peisajelor proprii, texturile 3D și printurile mate. Acestea trebuie accesorizate cu atenție cu picturile alese pentru amenajari de apartament. O trecere brutală de la un fundal închis la un tablou cu lumini vii ar putea fi câștigătoare.

Ca accesorii la modă anul acesta, marmura se află sus de tot pe listă în design interior. Este apreciată pentru textura sa, dar și pentru nuanțele în care poate fi găsită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here