Pe site-ul IT-SH.ro exista cate o categorie pentru fiecare tip de produs, in care cei interesati pot vedea modelele disponibile si pot citi descrierea acestora. In plus, pe site exista si o sectiune destinata promotiilor unde se pot gasi constant diferite produse cu discount. Preturile practicate de IT-SH sunt excelente, raportul pret/calitate fiind unul imbatabil pe piata produselor second hand.

IT-SH

IT-SH

IT-SH.ro, magazin online cu produse second hand, se adreseaza persoanelor fizice si juridice deopotriva cu echipament IT de calitate. Magazinul dispune de tot ce au nevoie clientii: calculatoare second hand si laptopuri second hand, imprimante, copiatoare, monitoare, componente, servere, dar si videoproiectoare, toate fiind la mana a doua, dar foarte bine ingrijite de specialistii de aici.

Produsele sunt livrate clientilor impreuna cu o garantie. Aceasta este valabila timp de 12 luni, incepand din momentul achizitiei. De precizat este faptul ca bateriile pentru laptopuri au o garantie mai mare, respectiv trei ani. In categoria obiectelor pentru care clientii nu vor primi garantie se numara urmatoarele: accesoriile primite bonus (cabluri, mouse, tastatura, geanta de laptop, baterie externa), dar si consumabilele pentru imprimante, carcasele, consumabilele pentru videoproiector si piesele provenite din dezmembrarea laptopurilor.

In cazul in care produsele nu corespund nevoilor clientilor la primirea pachetului, magazinul IT-SH are trei solutii pentru acestia: fie isi primesc banii inapoi, fie se inlocuieste produsul cu unul identic, fie se folosesc banii deja achitati pentru cumpararea unui alt produs. Politica de retur este valabila timp de 14 zile lucratoare si se aplica doar persoanelor fizice, in cazul comenzilor livrate prin curier.

Din dorinta de a oferi clientilor toate serviciile de care ar putea avea nevoie, reprezentantii IT-SH dispun si de un service, in care pot fi reparate produsele, daca este cazul. Specialistii se deplaseaza si la domiciliu, diagnosticarea este gratuita, iar reparatia echipamentelor se face cu ajutorul unor ustensile moderne, de calitate!

Clientii au la dispozitie trei modalitati de a cumpara produse de la acest magazin: online, prin comanda telefonica, dar si prin deplasarea fizica la IT–SH. Daca se opteaza pentru prima varianta, cei interesati nu trebuie decat sa-si faca un cont online. Pentru acest lucru sunt necesare urmatoarele: adresa de email si alegerea unei parole. Mai apoi, obiectele pot fi selectate si adaugate in cosul virtual, la final existand posibilitatea de a plati cu cardul. De asemenea, magazinul poate fi contactat la unul dintre numerele de telefon 0730650961 / 0736344203 sau prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail: comenzi@it-sh.ro.

Comenzile, impreuna cu facturile sunt livrate la domiciliu, atat in Bucuresti, cat si in tara, prin intermediul unui curier rapid, in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care clientii aleg sa mearga direct in magazin, pentru a vedea fizic produsele inainte de a le cumpara, o pot face de luni pana vineri, intre orele 09:00-17:30 si sambata de la 09:00 pana la ora 14:00. Magazinul fizic se afla pe strada Prelungirea Ghencea, numarul 81B, in cartierul Latin din localitatea Bragadiru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here