Marți, 7 noiembrie, are loc cea de-a cincea ediție a Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de business și tehnologie din România.

 

București, 3 noiembrie 2017 – Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București găzduiește săptămâna viitoare ediția din 2017 a Microsoft Summit, un eveniment ce explorează viziunea dezvoltării și evoluției lumii afacerilor prin prisma transformării digitale ce definește epoca modernă.

Evenimentul este organizat de Microsoft România și are ca parteneri principali pe Orange România și City Insurance, două companii pentru care digitalizarea reprezintă deja un  vector de dezvoltare, dar și branduri ce furnizează informația și soluțiile necesare acestui proces, cum ar fi companiile ALEF sau Veeam.

Transformarea digitală – nucleul în jurul căruia sunt construite narativele evenimentului – are impact asupra organizațiilor din majoritatea industriilor moderne: de la finanțe, retail, distribuție, energie sau farma, până la telecom, comunicare sau FMCG. Microsoft Summit aduce în discuție schimbările, oportunitățile și provocările pe care epoca digitală le aplică lumii afacerilor și transformările fundamentale care au loc atât în cadrul organizațiilor cât și in interacțiunea acestora cu piața sau publicul lor.

Temele discutate în ediția de anul acesta includ e-government cu Toomas Hendrik Ilves, președintele ce a condus deceniul care a digitalizat Estonia, sharing economy cu April Rinne, expert în economia colaborativă în cadrul World Economic Forum, siguranța digitală cu Johnnie Konstantas, Director Senior pentru Securitate Cibernetică la Microsoft, viitorul asigurărilor în epoca digitală cu Prof. Dr. Bodo Herold, membru în board-ul City Insurance și profesor la universitatea din Dortmund și tehnologii emergente cu aplicații în business cu Vlad Sorici (Orange Fab, start-ups) și Silviu Neghină (IoT) de la Orange România.

Toomas Hendrik Ilves, președinte al Estoniei între 2006 și 2016, a fost unul dintre principalii promotori ai inițiativelor digitale ce au transformat micul stat baltic în una dintre cele mai avansate tehnologic societăți de pe glob din punctul de vedere al sistemelor de guvernare, educație și securitate.

Membru important al World Economic Forum, April Rinne este o voce importantă în conversația dusă în jurul conceptelor curente de dezvoltare atât pentru companii cât și pentru comunități – economia colaborativă, noile paradigme ale valorii muncii, sisteme economice și publice digitale.

Cu mai mult de 19 ani de experiență în roluri de management în domeniul securității cibernetice, Johnnie Konstantas activează acum ca Director Senior al Grupului de Securitate Cibernetică al Microsoft.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului, cele peste 16 ore de sesiuni în trei track-uri diferite și lista completă a celor de 28 vorbitori pot fi accesate pe www.mssummit.ro.

Despre Microsoft

Fondată în 1975, compania Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii, dispozitive şi soluţii ce ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul. Pentru mai multe informaţii, noutăţi şi perspective de la Microsoft, vă rugăm să vizitaţi Microsoft News Center la adresa http://news.microsoft.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here