Admira apartamentele din sectiunea de vanzare a site-ului agentiei Regatta

1
3356

Cererea de apartamente de lux din capitala si-a mentinut, in ultimele luni, trendul crescator observat de specialistii agentiei Regatta. Compania pune la dispozitia clientilor sai proprietati imobiliare selectate cu atentie, care indeplinesc cele mai exigente standarde: locatii centrale si ultracentrale, finisaje ultramoderne si amenajari interioare deosebite, cu materiale de ultima generatie. Care sunt facilitatile oferite de apartamentele propuse spre vanzare de catre expertii in acest domeniu? In primul rand, putem vorbi despre avantajele zonelor cu locatie centrala din Bucuresti: viitorii proprietari vor avea acces usor la diverse mijloace de transport catre toare punctele orasului.

Un alt aspect tine de amenajarile de exceptie ale acestor locuinte luxoase, care includ finisaj cu gresie, marmura, faianta de o calitate speciala sau parchet masiv. Pretul unui superb penthouse din zona Herastrau, inclus la sectiunea apartamentelor de vanzare a site-ului companiei, ajunge la suma de 1800000 euro. Acesta este, bineinteles, doar un exemplu din randul acestor oferte extraordinare, selectate cu profesionalism din randul propunerilor ce vizeaza case din capitala.

 

Vezi acum apartamentele din sectiunea de vanzare a site-ului Regatta

Penthouse in Bucuresti, in sectiunea de vanzare, cu 5 camere, in zona Herastrau 575 mp pe site-ul agentiei imobiliare Regatta

Care sunt aspectele de care tin cont, in principal, clientii si consultantii acestei companii de top? Pentru inceput, sa vorbim despre cateva criterii mai importante: locatia (trebuie sa fie cat mai aproape de centrul orasului), finisajele interioare (acestea sunt de o calitate iesita din comun) si facilitatile oferite (sisteme de climatizare, locuri de parcare, piscine, terase spatioase). In contextul vietii actuale, vom avea nevoie de o casa situata intr-un cartier central, care sa ofere familiei noastre tot confortul de care are nevoie. Vezi apartamentele din sectiunea de vanzare a site-ului Regatta, care iti va pune la dispozitie oportunitati unice din domeniul imobiliar. Din ce in ce mai multe familii se orienteaza catre un nou stil de viata, care presupune un confort deosebit si zone linistite. Prin urmare, oferta companiei cuprinde apartamente elegante situate in Baneasa, Herastrau, Dorobanti, Pipera sau Primaverii.

Peste 60 de locuinte din apropierea parcului Herastrau sunt afisate la sectiunea proprietatilor propuse spre vanzare, iar pentru zona Baneasa putem admira 19 propuneri interesante. In plus, expertii agentiei au ales sa promoveze apartamente superbe din zona Nordului, dar si locuinte din Unirii, Victoriei sau Floreasca. Ne referim, desigur, la proprietati alese pe baza unor criterii foarte exigente, care vor oferi un confort deosebit noilor proprietari.

 

Locuinte de vis pe site-ul agentiei imobiliare Regatta

Locuinte de vis pe site-ul agentiei imobiliare Regatta

Pentru 2500000 euro, clientii companiei vor putea achizitiona un superb apartament de tip penthouse din cartierul Floreasca, prevazut cu o terasa de 200 mp. Imobilul este foarte aproape de parc (un alt avantaj al acestor locuinte selecte) si dispune de un loc de parcare subteran. Dupa cum se poate vedea pe site, clientii agentiei pot gasi locuinte de vis pe site-ul agentiei imobiliare Regatta, avand locatii de exceptie si amenajari stilate. Peste 300 de proprietati pot fi admirate pe pagina de prezentare a ofertelor companiei, care vizeaza unele dintre cele mai elegante cartiere din Bucuresti.

Alaturi de cartierele avand locatie ultracntrala, zona de nord a capitalei se bucura de o atentie speciala din partea expertilor de la Regatta. Apartamentele de vanzare promovate de aceasta companie de top pot fi vazute la sectiunea site-ului dedicata acestor locuinte de lux.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here