Carti in engleza si variantele audio pe eLibrar

Se apropie lunile de vara si, odata cu ele, ne vom bucura de zilele insorite ale vacantei. Indiferent daca ti-ai ales ca destinatie o statiune de munte sau preferi marea, merita sa iei cu tine o carte. Cartile sunt perfecte pentru momentele in care vei sta la plaja sau vei astepta sosirea trenului sau a avionului. Fara indoiala, merita sa ai un volum captivant in geanta ta de voiaj! Pe eLibrar vei gasi unele dintre cele mai interesante carti, dintr-o gama foarte larga de domenii. Poti comanda online chiar si variante in limba engleza, despre o multime de subiecte: arta, gastronomie, sociologie, educatie sau muzica. Bineinteles, lista domeniilor despre care vei afla lucruri noi nu se termina aici – daca, de exemplu, iti place sa ingrijesti plantele, poti gasi online volume despre gradinarit (in plus, putem spune ca subiectul este „in ton” cu anotimpul pe care il asteptam cu nerabdare).

carte monet s garden through the seasons at giverny in engleza

Cartea Monet’s Garden se vinde la pretul de 124 Ron si se refera la gradina pictorului Claude Monet, un loc absolut superb admirat de turistii din intreaga lume. Iata un alt domeniu atractiv din categoria volumelor in engleza: gastronomia. Pentru 100 Ron, vei putea comanda o alta carte cool: The Best of Cooking with Beer – peste 100 de retete originale sunt descrise in paginile acesteia.

carte the best of cooking with beer in engleza pe eLibrar.ro

In cele ce urmeaza, hai sa ne indreptam atentia catre sectiunea cartilor audio:

 

Pe eLibrar gasesti cele mai interesante carti audio – intra pe site si cauta volumul preferat!

Carti audio pe eLibrar

In format MP3 sau pe CD, vei descoperi o multime de titluri si domenii atractive pe rafturile acestei uriase librarii. Fie ca vorbim de poezii, povesti, fictiune sau eseistica, putem cu siguranta sa spunem ca pe eLibrar gasesti cele mai interesante carti audio: la aceasta sectiune, te asteapta o multime de surprize. Vei gasi aici CD-uri cu subiecte din sfera literaturii motivationale (cum ar fi, de exemplu, „Puterea prezentului” de Eckhart Tolle) sau chiar povesti pentru cei mici – cu siguranta, copilul tau va fi incantat de lumea fascinanta din seria „Regatul piticilor” de Bogdan Pascal:

carte audio cd regatul piticilor coroana de argint bogdan pascal

Volumul „Coroana de argint” din „Regatul piticilor” ne vorbeste despre peripetiile piticului Teian, cel care fusese pus de straja la Camera Comorilor. Treptat, aventurile povestii ii vor atrage pe ascultatorii de toate varstele in universul magic al unei lumi fantastice. La fel de bogata este si sectiunea cartilor in engleza, care ne aduce peset 270000 de volume din domenii variate.

 

Aici gasesti carti practice in engleza! Paginile librariei virtuale sunt ticsite cu surprize

carti practice in limba engleza

Ce vei citi in aceasta vacanta? Afla raspunsul alaturi de eLibrar! Daca vrei sa calatoresti in locuri superbe, aici gasesti carti practice in engleza. Specialistii platformei au selectat pentru tine mii de volume care iti vor deschide perspective noi –  peste 2300 de carti de calatorii sunt afisate online, dedicate in  mod special celor care doresc gaseasca noi destinatii turistice.

carte lonely planet s best in travel 2017 in limba engleza pe eLibrar

Bineinteles ca subiectele abordate nu se termina aici – categoria cuprinde sute de mii de titluri atractive in limba engleza. Alaturi de cartile in format audio, pe eLibrar gasesti unele dintre cele mai interesante romane, atlase si enciclopedii. Oferta bogata a librariei cuprinde, de asemenea, carti pentru copii, de psihologie, medicina sau cultura generala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here