București, 25 iunie 2019 – TBI Bank lansează în parteneriat cu TUI TravelCenter un produs online pentru finanțarea pachetelor de vacanță, prin intermediul soluțiilor de plată integrate în platforma eCommerce a TBI Credit, parte a TBI Bank. Noul produs de finanțare 100% digital este parte a strategiei TBI de dezvoltare a serviciilor oferite pe segmentul de finanțare turistică, după lansarea de anul trecut a primului produs din portofoliul băncii pe această zonă.

 

Această metodă de plată are la bază un flux de finanțare online care permite identificarea clienților printr-un scurt apel video și semnarea electronică a documentelor. Tot acest proces durează circa 10 minute. Clienții pot alege să plătească pachetul de vacanță în rate egale – între 6 și 12 – și cu o rată fixă a dobânzii de 18% pe an.

 

„Planificarea vacanțelor trebuie să fie simplă și rapidă, fără a deveni o povară. Același lucru e valabil și când vine vorba despre plata vacanței. Noua soluție de finanțare permite acest lucru: este o metodă prietenoasă de plată, care le permite clienților să se bucure de cumpărături fără să simtă presiune pe buget”, declară Kostas Tovil, Senior Vice President E-Commerce TBI Bank.

 

 

Despre TBI Bank

TBI Bank este o instituție bancară parte a grupului 4Finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online și pe dispozitive mobile, cu activități în România, Bulgaria, Germania și Suedia. Cu o rețea de parteneri care numără peste 6.600 de puncte de vânzare, TBI Bank deservește peste 1,2 milioane de clienți. Atenția TBI Bank pentru clienți susține strategia companiei de a deveni furnizor de credite digitale de ultimă generație. Modelul de afaceri de succes și abordarea noastră orientată spre client au sprijinit TBI Bank să devină cea mai profitabilă și eficientă bancă din Bulgaria in ultimii 4 ani (Capital K10, 2018).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here