Piața transportului urban este din ce în ce mai efervescentă, într-un context animat de aplicațiile internaționale de ride-hailing și de noi platforme de car & ride-sharing. Ne bucurăm astăzi de varietate în opțiunile de călătorie urbană sigură și rapidă. Chiar dacă testăm și noile aplicații, cu încredere, pentru confort și siguranță, ne întoarcem mereu la aplicația preferată când avem nevoie de un taxi. Așa, Star Taxi, o companie 100% românească, este mereu în topul alegerilor românilor într-o piață dominată de giganții străini de ride-hailing, depășind 80 de milioane de călătorii urbane smart.

Transport rapid, confortabil și sigur

Star Taxi App este cea mai cunoscută aplicație-agregator de taxi din România, cu 2,5 milioane de descărcări. Peste 1,5 milioane de utilizatori au plasat cel puțin o comandă în București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva. Până la finalul anului, prin planurile ambițioase ale Star Taxi, vom asista la simplificarea procesului de comandă taxi și în toate celelalte orase din țară unde serviciul de taximetrie este funcțional.

Cea mai avansată aplicație mobilă pentru taxi

Star Taxi App, disponibilă în App Store, Google Play și AppGallery, a fost gândită ca o soluție revoluționară pentru piața de taxi din România, care avea nevoie acum 10 ani de două mari schimbări: clienții să poată solicita mult mai simplu și rapid un taxi, iar șoferii să-și poată alege singuri clienții și să optimizeze la maximum timpul petrecut în trafic. Lista beneficiilor continuă cu reducerea timpilor de așteptare, un proces intuitiv de comandă, comunicare directă în aplicație, posibilitate de feedback la finalul cursei, suport 24/7 și flexibilitate privind modalitatea de plată: cash sau card, direct din telefon.

„Siguranța a devenit o temă centrală în viețile noastre în context pandemic, iar în echipa Star Taxi am făcut o prioritate din a-i da clientului posibilitatea să evite plățile cash. De-a lungul celor 10 ani pe piața de taximetrie, am făcut schimbări în bine care, din punctul nostru de vedere, trebuie să fie ireversibile și să țină deschis drumul către un viitor peste așteptări, pentru mobilitatea urbană din România. De aceea, investim continuu în optimizarea aplicației.”, Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

 

 

Garanția călătoriilor smart în orașele României prin investiții masive în parteneriate strategice și în tehnologie

În dinamica zilnică a locuitorilor orașelor, soluția digitală oferită de Star Taxi a devenit indispensabilă pentru un serviciu public eficient. Șoferi și călători, cu toții câștigăm timp, energie și flexibilitate, când alegem să călătorim cu Star Taxi.

„Star Taxi își propune să crească nivelul investițiilor în perioada următoare. Avem în discuții parteneriate cu diverse platforme prin care vom intra pe piața de livrări. Lucrăm intens și la dezvoltarea serviciului Corporate pentru a veni în întâmpinarea clienților business și companiilor interesate de transport urban în siguranță‟, completează Vicol Moldoveanu.

 

De 10 ani, cu investiții de peste 5 milioane de euro în tehnologie și peste 22,000 de conturi de șoferi la nivel național, Star Taxi oferă un serviciu care se pliază perfect pe pulsul orașului. Când avem nevoie de un taxi, îl comandăm dintr-un click, explorăm sigur și comod orice traseu, ajungem rapid la destinație și plătim cu cardul, direct din aplicație.

 

 

###

Despre Star Taxi

Star Taxi este cea mai cunoscută aplicație de comandă taxi din România, disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery. Lansată în 2012, aplicația Star Taxi a înregistrat, în doar două zile, o creștere spectaculoasă a numărului de descărcări, ajungând pe prima poziție în topul aplicațiilor gratuite în România pentru iPhone și iPad în Apple App Store. În 2021, aplicația are peste 2,5 milioane de clienți care optează zilnic pentru un transport urban rapid, sigur și comod în cele mai mari orașe din țară: București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva. www.startaxi.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here