Sistem de asigurare a marfurilor pentru dube, disponibil în variante pentru una, două sau trei uși.

Frecvent media anunță furturi de mărfuri din dube și alte mijloace de transport mărfuri. Evenimente petrecute la o simplă livrare de marfă ori în parcări urbane sau de autostradă.

 

Evitarea acestor evenimente nedorite și costisitoare depinde doar de păgubiți, aceștia sunt cei care pot evita majoritate infracțiunilor de acest tip sau tot ei sunt cei care oferă oportunitate de acțiune a hoților. Instalarea sistemelor antifurt la dube, evitarea expunerii la vedere a lucrurilor de valoare în autoturism sau autocar sunt cele mai uzuale proceduri de prevenire.

O simplă oprire de pauză a unui autocar esteo fiestă pentru grupurile de hoți, acțiunile lor bine coordonate încep prin simpla ofertă de produse chilipir către călători, interesul călătorului pentru achiziție este și eticheta de victimă posibilă cu bani în portofel, aceasta urmând să fie ținta de urmărit pentru acțiune. Nu în toate cazurile aceștia reușesc dar este semnalul dat involuntar de noi, evitarea contactului cu astfel de grupuri este recomandat în zonele de tranzit și parcări.

O altă categorie de victime este călătorul solitar, obosit de drum și cu gândul spre casă. Acesta poate fi ușor de manipulat atunci când infractorii acționează în grup, distragerea atenției cu o problemă la autoturism oferă timp suficient pentru sustragere de bunuri lasate la vedere în mașină sau chiar în portbagaj. Este bine ca la o astfel de abordare să închidem mașina atunci când coborâm chiar și pentru două secunde. Dacă abordarea se face simplu, nu este exclus ca un colaborator să opereze pe un eventual geam deschis la una din portiere.

Și probabil cel mai întâlnit caz este atunci când șoferul caută un loc pentru a dormi. Sunt cei mai vânați de către hoți dar și cei mai păgubiți. Pe lângă faptul că șoferul trebuie să caute un loc care să fie bine iluminat și în care să nu fie singur, trebuie să-și țină marfa sau bunurile în siguranță.

În cazul în care, conduceți o dubă sau orice alt mijloc de transport cu care livrați marfă, transportați bunuri sau ajutați un prieten să se mute, este bine ca ușile din spate ale mașinii sau portbagajul să fie încuiate. Există variante de încuietori antiefracție, pe care să vă bazați. Cei ce vor avea curajul de a încerca să deshidă ușile și bineînțeles să fure, vor fi surprinși. Încuietorile pentru ușile din spate sau laterale, pentru mașini destinate transportului de marfă, sunt accesibile și disponibile oricui dorește să fie asigurat. Din motive clare și sigure, orice drum sau orice pauză bine meritată, sunt mai liniștite.

DiViD Technology 0720121121 www.divid.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here