Noile bujii cu iridiu completează gama de sisteme de aprindere BERU, oferind durabilitate sporită, performanță, consum redus de combustibil și reducerea emisiilor poluante

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, a anunțat lansarea noii sale game de bujii de aprindere BERU® Iridium. Noile piese de calitate OE suplimentează linia existentă de bujii de aprindere, bujii incandescente, unități de control al incandescenței, bobine și fişe BERU, completând gama de sisteme de aprindere a mărcii.

Bujiile de aprindere cu iridiu asigură optimizarea combustiei, oferind performanță îmbunătățită, reducând consumul de combustibil și emisiile poluante. Durata de viață a bujiilor este extinsă până la 75.000 mile /120.000 km, în funcție de utilizare, ceea ce reduce în consecință costurile prin creșterea intervalelor de timp la care este necesară servisarea. Gama de bujii de aprindere pe bază de iridiu BERU este lansată inițial pentru a echipa mărcile Volkswagen și BMW, urmând să fie extinsă în viitor.

Suntem încântați de faptul că BERU poate oferi acum o gamă de piese de aprindere completă, care garantează optimizarea ciclului de ardere al motorului,” declară Bert De Haes, manager de produs al grupului, divizia sisteme de aprindere, Federal-Mogul Motorparts. „Gama de bujii de aprindere pe bază de iridiu este punctul culminant al vastei experiențe în sisteme de aprindere a companiei Federal-Mogul Motorparts. Această gamă este concepută pentru a întruni specificațiile OE și pentru a oferi o opțiune durabilă și de înaltă performanță.

Utilizarea iridiului, metal cu caracteristici de uzură excelente, oferă bujii de aprindere mai rezistente în timp comparativ cu cele realizate din materialele alternative, ceea ce permite reducerea costurilor prin durata de viață extinsă. Tehnologia înglobată în acest tip de bujii menține o aprindere stabilă chiar și în medii ostile sau în condiții de uz susținut, asigurând distribuția precisă a scânteii și prin urmare performanță fără compromisuri.

Federal-Mogul Motorparts este un furnizor global de sisteme de aprindere premium, având cunoștințele și experiența dezvoltării de produse pentru cei mai importanți producătorii de vehicule din lume,” a adăugat De Haes. „Tehnologii echivalente cu cele pe care le producem pentru clienții noștri OE sunt disponibile, de asemenea, și pentru piața pieselor de schimb prin mărcile noastre de sisteme de aprindere, Champion® și BERU.

Mai multe informații și detalii în legătură cu gama actuală și extinderea ei viitoare sunt disponibile la www.beru.federalmogul.com.

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul LLC este un furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială. Produsele şi serviciile companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2, şi îmbunătăţesc siguranţa vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două departamente comerciale independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ ştergătoarele ANCO®; piesele și fluidele auto premium calitate OE Beck/Arnley®; sistemele de aprindere BERU®*, sistemele de iluminare, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®, filtrele Interfil® , produsele pentru motoare AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral®, Payen® şi Sealed Power® , piesele de șasiu MOOG® şi produsele pentru frânare şi iluminare Ferodo®, Wagner® şi JURID®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente originale pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899 şi are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are aproximativ 53.000 de angajaţi în 24 de țări. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.FMMotorparts.com.

*BERU este marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here