smart electric drive; Exterieur: schwarz; Interieur: schwarz;Elektrischer Energieverbrauch gewichtet: 13,1 - 12,9 kWh/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 0 g/km smart electric drive; exterior: black; interior: black;Electric power consumption, weighted: 13.1 - 12.9 kWh/100km; CO2 emissions combined: 0 g/km

În perioada 16 – 17 iunie 2017, împătimiții smart din jurul lumii se vor afla la Salou, în regiunea Costa Dorada din Spania, pentru ediția din acest an a smart times. Pe parcursul celor două zile, Salou va găzdui cea mai mare adunare la nivel global a fanilor mărcii de mașini urbane. Ca și anul trecut, reprezentanți ai comunității smart din România vor lua parte la smart times, urmând să aibă parte de o experiență inedită pe durata celor două zile de eveniment.

La evenimentul din acest an, sunt așteptați mii de fani smart din lumea întreagă, unii dintre aceștia cu modele smart personalizate sau modificate individual. Tema smart times în acest an este mobilitatea electrică, prezentată sub umbrela „Electrify your life”. Cu smart fortwo, forfour sau fortwo cabrio, brandul de mașini urbane transformă în realitate combinația dintre plăcerea autentică de a conduce și eliminarea emisiilor poluante. De altfel, smart este singurul producător auto care oferă atât opțiunea de motorizări electrice, cât și pe combustie, pe întreaga gamă de modele.

Organizatorii evenimentului din Salou au pregătit un program diversificat pentru participanți, cuprinzând activități sportive, excursii distractive prin Catalonia, muzică live și discuții interesante cu designeri, specialiști tuning și experți auto. În plus, în cadrul evenimentului din acest an, un accent important este plasat pe cluburile smart din jurul lumii. Fiind inima comunității smart, reprezentanții acestora le vor prezenta fanilor internaționali ai mărcii de mașini urbane.

Un alt punct culminant va fi concertul susținut de Nervo. Cele două cântărețe și DJ australieni reprezintă una dintre cele mai în vogă apariții pe scena internațională a muzicii electronice. Printre activitățile din cadrul evenimentului smart times se află și târgul smart, marea paradă smart – care atrage o mulțime de oameni în fiecare an, dar și concursul smart times, unde vor fi desemnate modelele preferate ale fanilor smart. Gama de activități este completată de oportunitatea de a testa modelele smart electric drive.

Veți putea găsi mai multe informații despre programul din acest an pe www.smarttimes17.com/. De asemenea, prin accesarea paginii, se pot obține acreditări pentru participarea gratuită la smart times 2017.

Pentru mai multe informaţii despre smart, puteţi accesa www.media.daimler.com și www.smart.com/ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here