București,  9 noiembrie 2020

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group păstrează încă din 1995, anul fondării companiei, același obiectiv principal în relația cu clienții săi: oferirea de produse și servicii de asigurare de cea mai înaltă calitate, mereu adaptate nevoilor acestora.

 

Cel de-al 25-lea an, aniversar, este în sine o provocare, venind într-un context general afectat de impactul Coronavirus. În acest context, OMNIASIG și-a continuat misiunea de asigurător responsabil, a inovat și a introdus noi produse și servicii dedicate, iar atenția acordată clienților nu s-a oprit la portofoliul de produse. Compania își premiază acum clienții și grija pe care aceștia o au pentru ei și pentru cei dragi.

 

Astfel, OMNIASIG a lansat o campanie aniversară, în perioada 2 noiembrie 2020–31 ianuarie 2021, în cadrul căreia clienții persoane fizice care încheie o poliță nouă de asigurare facultativă, pentru o durată de minim 12 luni, sau și-o reînnoiesc pe cea existentă, pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre multele premii aniversare. Polițele pot fi încheiate pe orice canal de vânzare – în rețeaua OMNIASIG, sau la intermediari (agenți, agenți de asigurări auxiliare și brokeri colaboratori).

 

Premiile campaniei sunt:

 

  • 2 mașini Ford Puma EcoBoost Hybrid

 

  • 35 carduri George de la BCR cu câte 250 lei fiecare
  • 25 carduri George de la BCR cu câte 2.500 lei fiecare
  • 3 carduri George de la BCR cu câte 25.000 lei fiecare

 

  • 35 vouchere Altex pentru CASA TA în valoare de câte 250 lei fiecare
  • 25 vouchere Altex pentru CASA TA în valoare de câte 2.500 lei fiecare
  • 3 vouchere Altex pentru CASA TA în valoare de câte 25.000 lei fiecare

 

Pentru înscrierea în campanie, participanții trebuie să transmită un SMS la numărul 1826 (tarif normal în rețelele Orange, Vodafone, Telekom și Digi) cu seria și numărul poliței de asigurare.

 

Mai multe informații despre campanie și regulamentul pot fi consultate la https://omniasig.ro/concurs25.html.

 

 

 

 

 

 

 

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă de 25 de ani pe piața asigurărilor din România, menținându-se constant în topul celor mai mari asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare și o rețea de sucursale și agenții extinsă la nivel național. Cei peste 1.100 de angajați oferă constant clienților și partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor 25 de ani. Prin apartenența la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi stabilitate și putere financiară, precum și expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

OMNIASIG promovează excelența, responsabilitatea și integritatea în tot ceea întreprinde, cu obiectivul principal de a contribui la dezvoltarea societății și a comunității în care își desfășoară activitatea.

 

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii esteformat din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Cei peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) au grijă de nevoile de zi cu zi ale peste 22 de milioane de clienți. Acțiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994 și beneficiază de un rating A+ cu perspectivă stabilă din partea reputatei agenții internaționale de rating Standard & Poor’s. Acesta este cel mai bun rating al unei companii din indicele ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena. Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) colaborează îndeaproape cu Erste Group, cea mai mare bancă de retail din Europa Centrală și de Est.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here