14 ianuarie 2020

Ca efect al numărului crescut de daune înregistrat în ultimii ani, în urma fenomenelor atmosferice severe, dar și a volumului daunelor avizate în rândul clienților de polițe RCA sau CASCO, OMNIASIG Vienna Insurance Group vine în întâmpinarea acestora cu o unitate de constatare mobilă, pregătită să se deplaseze pe teritoriul întregii țări.

Astfel, în cazul unor situații extreme din care rezultă un număr ridicat de pagube asupra bunurilor sau autovehiculelor asiguraților / păgubiților OMNIASIG, într-o anumită zonă a țării, inspectorii de daune OMNIASIG se deplasează într-o unitate mobilă în localitatea în care sunt semnalate daune multiple, în cel mai scurt timp posibil.

Biroul mobil de constatare daune se prezintă sub forma unui autovehicul specializat și care dispune de toată tehnica necesară constatării daunelor în teren, independent de un sediu OMNIASIG. Prin intermediul acestei noi facilități de constatare a daunelor, asigurații si păgubiții OMNIASIG beneficiază de o experiență optimizată, rapidă și confortabilă.

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

 

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor. Având peste 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here