Cel mai performant laptop care poate fi achiziționat la mai puțin de 2.000 lei*

 

București, 10 iunie 2021 – Cel mai nou laptop lansat de Huawei, MateBook D15, cu procesor Intel® Core™ i3 și tableta MatePad Pro sunt produsele care participă la programul „Rabla pentru Electrocasnice” pentru laptopuri și tablete. Această ofertă este disponibilă în magazinele eMAG și Altex cu cele mai mici prețuri de până acum, începând de la 1.999 lei* pentru laptop și de la 2.099 lei pentru tabletă, valabile până la epuizarea voucherelor oferite de stat.

Cei care își doresc să beneficieze de aceste prețuri trebuie să dispună de un voucher eligibil emis online de către AFM (Agenția Fondului de Mediu) și să fie dispuși să aducă la schimb un echipament spre reciclare din următoarele categorii de produse: calculator personal (unitate centrală și monitor) sau alte produse electrocasnice vechi cum ar fi: mașini de spălat, aparate de aer condiționat, aparate frigorifice, televizoare sau aspiratoare. Acest voucher urmează a fi folosit în magazinele partenere eMAG sau Altex, la comandarea unuia dintre cele două produse menționate, conform regulamentului campaniei.

HUAWEI MateBook D15 echipat cu procesor Intel® Core™ i3 are prin intermediul acestui program cel mai mic preț posibil datorită voucher-ului oferit de stat și de reducerea suplimentară susținută de Huawei. HUAWEI MateBook D15 asigură o experiență fără cusur în ceea ce privește munca pe platforme multiple, permițând utilizatorilor să lucreze fără probleme cu mai multe dispozitive pe un singur ecran.

Noul notebook din familia de laptopuri Huawei are un design atrăgător, performanțe ridicate și tehnologie inovatoare, la un preț și mai atractiv pentru clienți, în acest moment. MateBook D15 asigură o experiență de top în ceea ce privește munca pe mai multe platforme și dispozitive, datorită funcției avansate Huawei Share. Cu un ecran FullView foarte subțire, de doar 5,3 mm, și un raport ecran-corp impresionant de 87%, MateBook D15 este unul dintre cele mai mici, ușoare și performante laptopuri de 15,6 inci din aceeași categorie de preț și are un nivel ridicat de portabilitate, fiind perfect pentru munca sau studiul de oriunde.

Tableta HUAWEI MatePad Pro, cu un raport ecran/corp de 90% și cu rama îngustată la 4,9 mm, cu afișajul FullView de 27,43 cm, oferă o experiență vizuală absolut remarcabilă. Tableta se conectează ușor la tastatură magnetică și la creion grafic și poate înlocui cu ușurință un notebook.

*prețuri valabile după aplicarea valorii voucherelor din programul AFM „Rabla pentru Electrocasnice”, în limita stocurilor disponibile.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here