Bucuresti, 03.02.2021: WU Executive Academy, parte a Universitatii de Economie si Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de inscrieri la programul de Executive MBA desfasurat in Bucuresti. Managerii si antreprenorii beneficiaza de un discount early – bird in valoare de 3.000 de euro din costul scolarizarii, prin depunerea aplicatiilor pana la data de 31 martie. Noua sesiune de cursuri va avea startul in luna noiembrie 2021.

 

„Ca in fiecare an, incepem sesiunea de inscrieri la programul nostru de Executive MBA cu acordarea reducerilor de tip early-bird. Ne dorim sa incurajam cat mai multi manageri talentati sa beneficieze de aceasta oportunitata unica de  dezvoltare profesionala, care ii va pregati pentru a deveni lideri de succes in mediul de business al zilei de maine. In ciuda perturbarilor cauzate de criza pandemiei, WU Executive Academy garanteaza viitorilor studenti aceeasi experienta educationala de top, printr-o curricula adaptata la contextul actual si un sistem de invatare hibrid, care imbina cursurile dinamice desfasurate la clasa cu lectiile online”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest.

 

Programul de Executive MBA organizat de WU Executive Academy in Bucuresti se afla in top 3 cele mai bune programe de educatie executiva din Romania si este singurul care beneficiaza de tripa – acreditare internationala – EQUIS, AMBA si AACSB. Programul este recunoscut si apreciat pentru criterii precum calitatea profesorilor, aplicabilitatea cursurilor, oportunitatile de networking oferite, dar si pentru cele doua rezidentiate internationale, desfasurate in Austria si SUA.

 

Programul se desfasoara in regim part – time pe parcursul a 16 luni. Acesta cuprinde 14 module care acopera notiuni de management general si leadership global si se incheie cu un proiect final – “Capstone Project”, care consta in realizarea unui plan de afaceri pentru un proiect antreprenorial. Cursantii vor lucra cu 14 profesori, jumatate dintre acestia fiind de la Universitatea WU din Viena, iar jumatate de la universitati prestigioase din lume precum IE – Spania, IESE – Spania, Frankfurt School of Finance & Management – Germania si Carlson School of Management – USA.

 

Prezent pe piata romaneasca de 15 ani, WU Executive MBA Bucharest numara peste 400 de alumni. Dintre acestia, aproximativ 70% au inregistrat progrese solide in cariera. Anul trecut, programul s-a bucurat de un numar record de inscrieri, mai exact 33 de manageri si antreprenori romani si straini, reprezentand cel mai bun rezultat din istoria sa. Media de varsta a studentilor a fost de 37 de ani, iar industriile predominante au fost IT si telecomunicatii, energie, transporturi si constructii/inginerie.

 

WU Executive Academy este o institutie recunoscuta la nivel international pentru calitatea programelor sale de educatie executiva. Programul similar Global Executive MBA s-a clasat anul trecut pe locul 32 in prestigiosul top Financial Times al celor mai bune programe de Executive MBA din lume, fiind cel mai buna pozitie ocupata pana in prezent. Acesta a obtinut scoruri de top la multiple categorii, printre care progresul in cariera, experienta de lucru a studentilor si experienta internationala de studiu. Cresterile salariale inregistrate de un absolvent EMBA ajung la peste 60%.

 

 

Despre WU Executive Academy:

 

WU Executive Academy este parte a Universitatii de Economie si Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa si a doua cea mai buna universitate din tarile vorbitoare de limba germana. WU se bucura de mai bine de 100 de ani de o reputatie exceptionala in calitate de furnizor de educatie in domeniul managerial. Portofoliul educational al WU Executive Academy include de la programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, la certificari universitare, programe corporate, dar si diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educatie executiva din Europa Centrala si de Est.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here