Sursa foto: https://pixabay.com/photos/hot-dog-beef-bread-bun-charbroiled-1238711/

 

 

Se spune că există la fel de multe rețete de preparate fast food în lume cam cât de mulți bucătari specializați în mâncare rapidă sunt. Nici dacă ne referim specific la universul fantastic al cârnaților hot dog, lucrurile nu sunt diferite. Sunt ei fierți ori fripți pe grill, dar abilitatea bucătarului, ingredientele și echipamentele gastronomice utilizate fac diferența.

 

La distribuitorii de dotări pentru sectorul fast food se găsesc și o mulțime de modele de aparate hot dog. E normal, pentru că cererea de asemenea preparate culinare este mare.

 

Inclusiv în țara noastră, unde suntem mari fani pizza și shaorma, o gustare de tip hot dog nu este nici ea refuzată, deoarece ne aduce instant aerul de peste ocean. Ne simțim brusc “mai americani”.

 

Fast-food-ul, cea mai bună soluție, atunci când ne este foame și trebuie să mâncăm pe fugă

 

Un hot dog este deseori ales de șoferii care se opresc la o benzinărie. Îl aleg ca adaos la cafea.

 

Este foarte bine că, după ce și-au câștigat o mare popularitate pe meleagurile americane, acum putem și noi să ne delectăm cu acest fel de mâncare fast-food sățioasă.

 

Mai avem până la a testa hotdogul chilian, în compoziția căruia găsim roșii tocate și proverbiala cremă de avocado, ce îi dă un gust și miros unic.

 

Citește și: Este sigur să comanzi alimente fast food pe timpul pandemiei?

 

Cel mai popular tip de hot dog și pe plaiurile mioritice este fără îndoială și în continuare hot dog-ul de tip New York. Este cea mai clasică opțiune a acestui tip de mâncare stradală și constă doar din cârnați, chifle, muștar și un pic de ceapă prăjită. Simplu și bun, nu-i așa?

 

Profesioniștii recunosc că alt hot dog atât de bun și de rapid de gătit nu prea există.

 

Se începe pregătirea hot dog-ului încălzind pâinea. Există pe piață preparate de panificație care sunt special concepute pentru acest tip de gustare.

 

Unii oameni preferă așa-numitul hot dog rece, unde prima etapă este omisă. De aceea sunt oameni care își iau hot dog de la aparatele cu fise. Nu e nimic de comentat, dar adevărul este că în varianta sa clasică de hot dog, pâinea trebuie să fie întotdeauna caldă.

 

Un aparat hot dog de calitate, pentru mai multă profitabilitate

 

Aparatele pentru preparat hot dog nu numai că trebuie să îi pregătească, ci și să fie niște echipamente fast food ușor de utilizat, curățat, precum și să respecte toate standardele de igienă în utilizare. Plus aspectul prezentabil, deoarece adesea aceste dispozitive sunt utilizate în puncte mici de vânzare, de exemplu în gări, târguri, benzinării, parcuri. Așa se face că pregătirea deliciului culinar rapid se realizează chiar în fața cumpărătorului, deci toate proprietățile și caracteristicile enumerate ale dispozitivelor hot dog sunt foarte importante.

 

O mașină de tip hot dog tip carusel este un aparat în care cârnații se află într-un soi de leagăn special și datorită rotației se face o prăjire uniformă sau o încălzirea perfectă a acestora (după caz).

 

Timpul mediu petrecut la gătit nu depășește de obicei un sfert de oră. Constructiv, un astfel de dispozitiv este destul de simplu, utilizarea sa în muncă nu necesită niște abilități speciale.

 

Grătarele cu role moderne sunt echipate cu un colector de grăsimi, precum și cu role acoperite cu teflon, care permit ca respectivii cârnați ce se gătesc să nu se ardă și să nu se lipească.

 

Vrei să analizezi mai multe modele de de aparate pentru făcut hot dog și să îți comanzi unul potrivit pentru afacerea ta fast food?

 

Intră chiar acum pe tcromania.com!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here