Bucuresti, 14 septembrie
– Firma de avocatura Noerr a reprezentat Doosan IMGB, una dintre marile companii metalurgice din Europa cu o traditie de peste 50 de ani in piese turnate si forjate, care detine platforma industriala IMGB cu o suprafata de circa 54 de hectare, in procesul de vanzare a 99,92% din actiuni catre SIF Banat – Crisana.

Tranzactia vine ca urmare a incetarii activitatii companiei in Romania si reprezinta iesirea sud-coreenilor de pe piata noastra.

”Prin vanzarea a 99,92% din partile sociale catre SIF – Banat Crisana, Doosan IMGB iese definitiv de pe piata romaneasca. Noi am oferit asistenta clientului de-a lungul intregului proces de exit, finalizat cu perfectarea tranzactiei, care este supusa autorizarii Consiliului Concurentei”, spun reprezentantii Noerr.

Echipa Noerr a fost coordonata de Rusandra Sandu (Partner & Head of Corporate/M&A), Magdalena Lupoi (Counsel, Corporate/M&A) si Andrei Copil (Management Consultant). In cadrul proiectului au fost implicati consultanti din multiple arii de expertiza, printre care: Scott SeongKoog Choi (Counsel, Financial Advisor), Cristina Stamboli (Senior Associate, Corporate/M&A), Miruna Coderie (Associate, Real Estate), Monica Colt (Tax Advisor).

 

Despre Noerr

Noerr inseamna excelenta si gandire antreprenoriala. Cu echipe compuse din personalitati puternice, Noerr gaseste solutii la probleme complexe si provocatoare. Uniti prin valori comune, cei peste 500 de consultanti au intotdeauna in vedere un scop comun: succesul clientilor lor. De aceea, Noerr, ca firma europeana de avocatura de prim rang, este pozitionata in mod optim si pe plan international, cu birouri in unsprezece tari si o retea globala de „best friends”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here