București, 31 octombrie 2019 – Vodafone este primul operator din România care oferă clienților business serviciul de înrolare automată a dispozitivelor mobile în Apple Business Manager, cunoscut anterior sub denumirea Apple Device Enrollment Program.

 

Apple Business Manager oferă o modalitate eficientă de înrolare a dispozitivelor Apple deținute de companii și achiziționate de la Vodafone (Apple reseller eligibil). Serviciul online Apple Business Manager permite clienților business să automatizeze procesul de înrolare pentru produsele Apple în cadrul aplicațiilor de Mobile Device Management (MDM) utilizate de companii.

 

Principalul beneficiu al acestui serviciu este reducerea semnificativă a timpului și a costurilor pentru departamentele IT. Atunci când dispozitivele sunt activate, acestea își vor prelua automat setările aferente din platforma de Mobile Device Management a companiei, nemaifiind necesar accesul fizic al departamentului IT pentru a configura fiecare dispozitiv în parte. În plus, utilizatorii finali nu mai pot elimina de pe dispozitiv setările conforme cu politica de securitate a companiei.

 

„În prezent, mobilitatea este foarte importantă în mediul de afaceri. Cele mai multe companii au în derulare strategii de transformare digitală care permit angajaților să lucreze de oriunde, în orice moment. Totuși, mobilitatea poate crește riscul unor vulnerabilități sau pierderi de date pentru oricare dintre dispozitivele mobile ale companiei. Serviciul de facilitare a înrolării dispozitivelor în Apple Business Manager ajută clienții business să-și crească productivitatea, menținând standardele de securitate. Acest serviciu este oferit gratuit clienților business Vodafone”, a declarat Dinu Dragomir, Vodafone Global Enterprise Director.

 

Mai multe informații despre serviciul de facilitare a înrolării dispozitivelor în Apple Business Manager oferit de Vodafone sunt disponibile aici.

 

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 14 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.ro.

 

UPC România este o companie Vodafone UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, oferă servicii de televiziune, internet în bandă largă și telefonie fixă prin intermediul unor reţele superioare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează clienții la lumea digitală și le oferă experiențe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteză. UPC România oferă viteze superioare de până la 500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here