Timișoara, 18 iunie 2019 – Un eveniment inedit pentru oamenii de afaceri din regiunea de vest care doresc să acceseze pârghii de creștere a afacerilor proprii are loc la Timișoara pe data de 18 iunie. Organizatorii evenimentului sunt două fonduri de investiții cu capital românesc: Morphosis Capital și Early Games, împreună cu casa de avocatură Hategan Attorneys și Banca Transilvania.

 

Ecosistemele de investiții din România trec prin transformări majore. Companiile locale își caută soluții de creștere alternativă, dornici să se internaționalizeze pe piața europeană sau chiar cea mondială. Antreprenorii români au în prezent mai multe opțiuni pentru a-și finanța dezvoltarea afacerilor: de la datoria bancară, până la capitalul de risc sau capitalul privat.

 

În procesul de căutare a celei mai bune soluții, antreprenorul român își ridică multe întrebări: Cum se pot accesa aceste instrumente financiare în special de către afacerile locale? Cum știi dacă compania este pregătită pentru etapa următoare de dezvoltare? Este proprietarul afacerii pregătit pentru a-și crește afacerea?

 

La aceste întrebări vor oferi răspunsuri în cadrul panelului o serie de invitați speciali, toți experți internaționali în diferite soluții de capital:

 

  • Cristian Iosif Țepeneu, Director Sucursală, Banca Transilvania
  • Andrei Gemeneanu, Managing Partner, Morphosis Capital
  • Radu Stoicoviciu, Partner, Early Games Ventures
  • Călin Costinaș, Director General, Profi România
  • Ioana Hategan, Managing Partner, Hategan Attorneys

 

Timișoara a fost întotdeauna un centru de antreprenoriat, mult mai mult decât în alte părți ale țării. Acest eveniment reprezintă o mare oportunitate pentru comunitatea antreprenorială locală de a explora opțiuni, de a asculta experți din industrie cu experiență internațională și de a obține noi idei despre cum să accelereze creșterea afacerii lor. Indiferent cât de mică sau mare este compania, există întotdeauna o modalitate de a crește.

 

Acest eveniment public este primul dintr-o serie de întâlniri tematice pe care organizatorii acestui eveniment își plănuiesc să le continue la Timișoara cu un număr select de proprietari de afaceri.

 

Participarea la eveniment este pe bază de invitație. Dacă sunteți interesat să participați, vă rugăm să trimiteți confirmarea dvs. cu numele participanților la: [email protected] .

 

Despre organizatori

 

MORPHOSIS CAPITAL FUND

Firma de private equity Morphosis Capital a fost fondată de o echipă de patru antreprenori români, Andrei Gemeneanu, Simona Gemeneanu, Gabriela Dumitru și Dragoș Petre, care dețin o experiență vastă în tranzacționări și care au ocupat poziții de top în cadrul unor companii globale, cum ar fi Unilever, TNT Express, Thomson Reuters, PWC și Innova Capital. Din dorința de a contribui la creșterea și dezvoltarea business-urilor românești medii, cu bază solidă și cu potențial de dezvoltare internațională, în 2018 cei patru antreprenori au pus bazele fondului de private equity MCFI, al cărui principal investor este Fondul European de Investiții.

 

EARLY GAME VENTURES (EGV)

Early Game Ventures (EGV) este nou fond de investiţii de tip venture capital activ pe piaţa din România care își propune să investească până la 28 milioane euro pentru companii inovative aflate la început de drum. EGV este finanțat majoritar prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, cu cofinanțare prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

 

HATEGAN ATTORNEYS

Fondat în 2004, Hațegan Attorneys a fost printre birouri de avocatură independente din vestul țării care s-au specializat în consultanță legală comercială. În prezent, biroul oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru a satisface nevoile unei game largi de companii, persoane fizice și organizații. Acestea includ: M&A și Corporativ comercial, Financiar Bancar & Private Equity, Imobiliare, Construcții și PPP, Contracte comerciale, Litigii fiscale, Energie și Resurse naturale, Insolvență, Tehnologia Informației, Muncă și Securitate Socială, Protecția datelor și Compliance. Hațegan Attorneys oferă servicii juridice în diferite domenii de practică, atât pentru companiile românești, cât și internaționale. Deși este situat în Timișoara, biroul a reprezentat interesele clienților lor în peste 25 de județe din România în cei 15 ani de existență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here