Barbatii sunt innebuniti dupa accesorii precum sunt ceasurile, curelele sau, de ce nu, bijuteriile. Acestea trebuie sa fie realizate din materiale de calitate si trebuie sa se incadreze in stilul vestimentar preferat, astfel incat tinuta sa fie asortata si completa. Orice barbat stie ca un ceas de calitate va iesi in evidenta si va atrage privirile celor din jur, asa ca majoritatea decid sa cumpere de la Japora, pentru ca aici gasesc cele mai bune oferte.

 

 

Tot ce trebuie sa stii despre ceasurile g-shock

 

Unele dintre cele mai cautate si mai vandute produse sunt binecunoscutele ceasuri g-shock, care pot fi achizitionate direct de pe site, cu un simplu click. Acestea au un aspect dur, barbatesc, militar si sunt preferate in principal de barbatii puternici si activi, care depun mult efort fizic si care au nevoie de o cronometrare atenta a activitatilor intreprinse.

 

Casio este un brand japonez care a reusit sa se impuna pe piata produselor de lux, devenind unul dintre competitorii directi ai companiilor europene. Primele ceasuri g-shock au fost lansate in anul 1983 si s-au bucurat de un real succes la vremea respectiva. Calitatea materialelor utilizate, atentia la detalii si pretul accesibil au reprezentat doar cateva dintre motivele pentru care oamenii s-au inghesuit sa achizitioneze un ceas Casio.

 

Acest model este, fara doar si poate, cel mai rezistent din lume si a fost vandut in peste 100.000.000 de bucati din momentul lansarii si pana in prezent. Acesta face fata cu brio socurilor si rezista fara probleme chiar si intr-un mediu murdar, ceea ce reprezinta un mare punct in plus pentru barbati.

 

Contrar tendintelor vremurilor respective, cand ceasurile erau cat mai finute si cat mai discrete, Casio lanseaza un model masiv, care a reprezentat asumarea unui pariu indraznet. Reactia cumparatorilor a fost una extrem de pozitiva, fapt pentru care majoritatea ceasurilor sport au inceput sa se inspire din aspectul modelelor g-shock.

 

Un punct in plus de care cumparatorii trebuie sa tina cont in momentul achizitionarii unui ceas Casio de pe Japora este legat de garantia Triple 10. Aceasta se refera la faptul ca:

  • modelul g-shock rezista la aproximativ 100 de metri sub apa, asa ca doritorii pot face linistiti scufundari;
  • poate fi scapat din mana de la o inaltime de 10 metri fara sa se deterioreze, datorita carcasei indestructibile;
  • bateria rezista pana la 10 ani fara nici cea mai mica problema.

 

In plus, raportul calitate – pret este unul mai mult decat avantajos. Costul total al unui ceas de firma nu este unul atat de mare incat sa nu fie accesibil publicului larg. A investi in ceasurile g-shock reprezinta o alegere inspirata, asa ca doritorii nu trebuie sa mai stea pe ganduri. Un ceas de calitate este un ceas care defineste o tinuta si care emana putere si sex-appeal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here