Controalele in supermarketuri si in magazine care vand diverse produse alimentare s-au tot inmultit de la un an la altul. Mediatizarea cazurilor grave aparute dupa ce anumite alimente nu au fost depozitate corespunzator si conditiile diferite de depozitare indicate de producatori pe fiecare produs i-au determinat pe cei care detin astfel de unitati sa isi ia toate masurile de precautie.

 

Printre cele mai simple metode de prevenire a amenzilor si a imbolnavirilor in masa in randul clientilor este achizitionarea unor echipamente frigorifice performante pentru produse perisabile sau care au nevoie de congelare si refrigerare, racire speciala.

 

Camerele frigorifice vitrate sau de refrigerare si de congelare va permit sa depozitati produsele in conditii optime, in functie de temperaturile cerute. Clientii isi pot lua ce produse doresc si le pot analiza mai usor prin vitrinele transparente de la anumite tipuri de echipamente frigorifice. Consumul redus de energie electrica si numarul mare de modele, cu un design compact si sisteme de racire moderne transforma aceste camere in solutia optima pentru depozitare eficienta.

 

TC Romania arecamere frigorifice performante pe care va puteti baza, vitrate sau de refrigerare si congelare, din materiale rezistente, usor de intretinut, cu iluminat interior si dimensiuni adaptate nevoilor fiecarui client. La TC Romania toate aceste camere frigorifice din oferta sunt testate si functioneaza ireprosabil,, transportul e gratuit in toata tara.

 

Specialistii cu experienta va pot raspunde la orice intrebari legate de produse, serviceul e garantat si e de calitate, pentru reparatii cat mai rapide si mai eficiente de fiecare data. Produsele de pe site-ul firmei sunt de gasit si toate informatiile tehnice necesare pentru a putea sti exact ce comandati.

 

In acest fel, cu echipamentele frigorifice toate produsele vor sta in cele mai bune conditii, se vor pastra bine pe termen lung si clientii vor fi multumiti de ele si de calitatea lor, la cumparare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here