Nu haina il face pe om, insa modul in care te imbraci conteaza pentru ceilalti. Mai mult, gardebora ta este si o imagine a personalitatii tale. Esti increzatoare in tine, prea increzatoare, superficiala sau ancorata in trecut? Iata ce spun despre tine hainele pe care le porti.

Porti frecvent tocuri inalte

Pantofii sunt folositi pentru deplasarea unei persoane si pentru a oferi stabilitate. Din aceasta cauza, relatia pe care o ai cu pantofii poate vorbi despre soliditatea fundatiei tale. Tocurile inalte tradeaza femei nesigure, care au dificultati in a-i privi pe ceilalti in ochi si au nevoie de pantofi ca sa fie la inaltime, fizic si psihic. Daca nu te poti dezlipi de pantofii tai cu toc inalt, gandeste-te de ce iti doresti atat de mult sa fii la inaltime.

Porti haine din anii ’90

O garderoba veche este semnul ca ai ramas fixata in acel moment al evolutiei tale. Hainele pe care le porti de 10-20 de ani pot simboliza o perioada a vietii pe care o regreti si de care iti este greu sa te desprinzi pentru a merge inainte. Gandeste-te la viitor si traieste prezentul asa cum e. Daca moda zilei nu este pe placul tau, fa o sedinta de shopping si cumpara-ti haine clasice, dar noi.

Porti doar haine la moda

Pari desprinsa dintr-o revista. Hainele tale fac mereu parte din ultimele colectii si toata lumea iti poate vedea tinutele pe internet. Pentru ca esti in permanenta in miscare, dai imaginea cuiva care incearca sa ascunda ceva, care nu se arata cu adevaratul chip. Gandeste-te putin, tu stii cu adevarat cine esti?

Porti doar haine mulate

Porti doar haine mulate? Poate nu stii cum sa alegi haine potrivite siluetei tale si tot ce iti cumperi este stramt. Dar daca acest lucru este voluntar, este posibil sa incerci sa atragi, inconstient, atentia. Desi sunt sexi si atrag atentia, hainele mulate nu sunt adaptate oricarei situatii. Poarta-le doar atunci cand iti permiti, la birou pot fi considerate indecente. Si chiar daca nu iti spune nimeni nimic, ai putea crea impresia ca esti o persoana superficiala.

Porti haine largi

Probabil ca nu ai deloc incredere in tine si incerci sa iti ascunzi corpul, ca sa nu il vada ceilalti. Acest luctu ar putea fi si o manifestare a unei intamplari traumatizante din trecut. Nu confunda hainele cu o armura. Incearca si alte croieli sau combina hainele largi cu cele mulate.

Porti haine neadaptate situatiei

Daca mergi la o petrecere eleganta, tu o sa te imbraci cool. Iar daca mergi la o intalnire linistita cu prietenii, iti pui pantofii cu toc cui si rochie eleganta. In ambele cazuri, cauti aprobarea celorlalti, incercand sa te distantezi incontinuu. Acest lucru s-ar putea intampla pentru ca nu primesti suficienta atentie in viata de zi cu zi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here