Camerele video sunt o componenta importanta a sistemului de supraveghere, acestea fiind inzestrate cu „ochi” si „urechi” pentru momentele in care beneficiarul lipseste de acasa.

In ceea ce priveste spatiul de stocare, puteti opta pentru o camera supraveghere cu card sau stocare in cloud, in functie de complexitatea sistemului si volumul de inregistrari pe care trebuie sa-l procesati.

Indiferent de preferinte, E-Camere.ro va asteapta cu numeroase modele de camere profesionale, de la producatori de top.

Cum functioneaza camera video cu card?

Dupa cum sugereaza si denumirea acestor dispozitive, camerele sunt prevazute cu spatiu de stocare a inregistrarilor video si imaginilor captate de catre camere. Acestea au sloturi pentru carduri micro SD incepand cu 16 GB pana la 32 GB sau mai mult, in functie de necesitati si modelul ales.

Uneori, cardul poate fi inclus in oferta produsului, alteori acesta trebuie achizitionat separat. Aceasta optiune este pe placul persoanelor preocupate in mod deosebit de confidentialitatea imaginilor si datelor inregistrate de camere, intrucat pot avea direct acces la card si informatiile de pe el, fara alte tehnologii intermediare.

Avantajele instalarii unui sistem de supraveghere

Nu este de mirare faptul ca tot mai multe persoane fizice si companii apeleaza la serviciile firmelor de securitate, dat fiind ca sistemele de supraveghere au devenit mai accesibile ca niciodata.

Insa, pe langa investitiile financiare relativ mici, beneficiarii acestora sisteme au si alte avantaje, precum:

Posibilitatea de a urmari pe care ceea ce se intampla in casa si in afara acesteia atunci cand sunt plecati la munca sau in calatorii;

Descurajarea infractorilor prin montarea unor camere vizibile, in special la exterior;

Cresterea productivitatii angajatilor la locul de munca;

Identificarea unui infractor in cazul in care acesta nu a fost prins in momentul faptei;

Reducerea cheltuielior cu paza umana si eficientizarea interventiilor agentilor de securitate.

E-Camere.ro va ajuta sa intrati in posesia unor camere de supraveghere moderne, prevazute cu functii inteligente, care sa va ofere siguranta de care aveti nevoie indiferent unde va aflati.

Printre modelele comercializate se afla si camerele dotate cu card SD, ideale pentru cei care isi doresc sa aiba acces rapid la imagini si inregistrari.

Aceste modele sunt recomandate atat pentru interior, cat si pentru exterior si au diverse functii si accesorii (meniu OSD, 3DNR, Digital WDR, HLC, BLC, microfon etc), care garanteaza calitatea imaginilor atat pe timpul zilei, cat si in conditii de luminozitate slaba sau pe timpul noptii.

Comanda online camere supraveghere cu card!

Specialistii E-Camere.ro nu va ofera doar camere video cu memorie interna, ci si camere ce au nevoie de unitati de stocare externe.

Astfel, de la acest magazin online puteti comanda surse de alimentare, concectori, accesorii montaj, cabluri, DVR-uri si multe alte produse de inalta calitate. Pentru a beneficia de intreaga lor performanta, apelati la serviciile unui specialist pentru montaj si intretinere.

Asadar, magazinul va asteapta cu garantie, transport gratuit la comenzi de cel putin 499 lei si suport tehnic telefonic.

Date de contact

Pentru detalii complete, preturi si comenzi, accesati www.e-camere.ro

0767 390 475

0765 487 387

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here